Якісна сировина
SOLGAR вибирає постачальників кращої натуральної сировини по всьому світу, ґрунтуючись на їхньому багаторічному досвіді. SOLGAR вимагає від постачальників надання сертифікатів аналізів, щоб переконатися в справжності та доброякісності сировини, що поставляється.
Науково-дослідницький центр
Команда вчених SOLGAR активно займається пошуком нових речовин, оглядом наукових публікацій та актуальних досліджень. SOLGAR є невід’ємною частиною наукових досліджень.
Контроль якості
Власна лабораторія якості проводить комплексні дослідження на початкових стадіях виробництва, у середині та на етапі отримання готової продукції, здійснюючи понад 130 тестів контролю. Лабораторія SOLGAR – остання інстанція, яка дає право продуктам «носити» золоту етикетку SOLGAR.
Новітня система очистки води
Компанія SOLGAR застосовує нову систему очищення води, що функціонує за принципом зворотнього осмосу, що дозволяє досягти найвищого ступеня очищення води.
Сучасна система вентиляції
Все повітря, що циркулює у виробничих приміщеннях, проходить через численні HEPA фільтри, що затримують 99,9% частинок, які знаходяться у повітрі.
Чистота
Після виробництва кожної партії обладнання повністю розбирається на деталі і піддається дезінфекції природними миючими засобами, що щадять, які не завдають шкоди навколишньому середовищу.
Сертифікат KOSHER
Компанія SOLGAR – перша компанія, на деякі продукти якої отримано сертифікат «KOSHER».
Сертифікат Halal
Компанія SOLGAR має сертифікат «HALAL» на деякі продукти.
Вегетаріанські капсули
Компанія SOLGAR – одна з перших компаній, які почали застосовувати вегетаріанські капсули.
Відсутність потенційних алергенів
Відповідно до Золотого стандарту™ компанія SOLGAR уникає додавання цукру, солі, глютену, молочних компонентів. Продукція SOLGAR не містить штучних барвників та ароматизаторів, ГМО та інших потенційних алергенів.
Преміальна упаковка
Продукція SOLGAR упакована у скляні флакони темного кольору, які найкраще захищають продукцію від коливань температури, світла та вологості. Скляні флакони можна піддати вторинній переробці